Najlepsze z natury
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Ireks
Polski> PRODUKTY> Środki wypiekowe

Środki wypiekowe

14 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony

AS

Do pieczywa mieszanego; gwarantuje efekt suchego ciasta, dobrą stabilność, doskonały miękisz, tradycyjny smak.
Dawkowanie: 0,4 - 0,6 %  |  25 kg worki papierowe

FORMAT

Do pieczywa pszennego i mieszanego; nadaje właściwy smak, duży rozrost, przedłuża świeżość.
Dawkowanie: 2 %  |  25 kg worki papierowe

H - BACK

Do produkcji pieczywa półpieczonego na bazie mąki pszennej.
Dawkowanie: 4 %  |  25 kg worki papierowe

IREKS EXCELLENT VOLKOREN

Środek wypiekowy do produkcji wszystkich typów pieczywa pełnoziarnistego i razowego.
Dawkowanie: 6 - 10 % w stosunku do mąki  |  20 kg worki papierowe

IREKS SOFTY

Do produkcji hamburgerów, hot - dogów, delikatnego pieczywa i chleba tostowego.
Dawkowanie: 1,5 %  |  25 kg worki papierowe

IREKS MODENA

Do poprawy smaku chleba pszennego i drobnych wypieków pszennych.

Środek wypiekowy do wypieku pieczywa o niepowtarzalnym smaku i zapachu naturalnego zakwasu, przeznaczony do produkcji bułek rustykalnych, bagietek, ciabatty oraz chlebów pszennych.

Zalety:

  • wilgotny, soczysty miękisz
  • chrupiąca rustykalna skórka
  • wyjątkowy smak pszennego zakwasu
Dawkowanie: 4 %  |  12,5 kg worki papierowe

IREKS PASTA ACIDA

Środek wypiekowy do produkcji pieczywa typu włoskiego.
Dawkowanie: 3 -5%  |  25 kg worki papierowe

MALZPERLE S

Środek wypiekowy z dodatkiem ekstraktu słodu do produkcji bułek, drobnego pieczywa pszennego i drożdżówek.
Dawkowanie: 3 - 4 %  |  25 kg worki papierowe

PRIMUS PLUS

Do produkcji pieczywa pszennego i mieszanego.
Dawkowanie: 1 %  |  25 kg worki papierowe

SLADEN B

Nieenzymatyczna mączka słodowa polepsza zapach oraz smak, wpływa korzystnie na barwę ciemnych gatunków pieczywa mieszanego, pszennego i żytniego.
Dawkowanie: 0,3 - 1 %  |  25 kg worki papierowe
14 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony