Najlepsze z natury
Nowości z IREKS-u:
z całego świata na bieżąco
Ireks
Polski> AKTUALNOŚCI> Aktualności

Aktualne informacje

Interesują Cię nowości z branży, targi, pomysły na produkty i inne ciekawe wiadomości z IREKS-u? Odwiedzaj częściej naszą stronę!

Nasza specjalność na rok 2017: Passion for Craft

Zaskakujące motywy i różnorodne receptury!

Specjalność 2016: kostki YUMMY SWEET

Mogą być podłużne lub kwadratowe, owocowe lub czekoladowe, ale łączy je jedno - są przepyszne. Mowa o kostkach YUMMY SWEET firmy IREKS. Przedstawiamy Państwu nasze propozycje słodkich przekąsek, które będą hitem nadchodzącego roku.

Przejście z IFS na FSCC

W celu utrzymania oraz dalszej poprawy wysokich standardów jakości, IREKS został certyfikowany zgodnie z FSSC 22000.

Expo Sweet - relacja z targów

Na targach Expo Sweet, które odbyły się w dniach 22.02.-25.02.2015 r. w Warszawie, zaprezentowaliśmy nowości lodziarskie, cukiernicze oraz piekarnicze. Jak zawsze inspirowaliśmy się przy tym zarówno rosnącą świadomością konsumentów na temat zdrowego odżywiania jak i przyjemnością czerpaną ze smaku, przy czym nie zapominamy również o wysokiej jakości wypieków.

Nowy trend – produkty bezglutenowe

Odżywianie bezglutenowe, pierwotnie zarezerwowane dla osób cierpiących na celiakię, staje się dziś modnym trendem zdrowego odżywiania. Wiele osób świadomie decyduje się na unikanie glutenu w diecie. W ten sposób wypieki bezglutenowe zyskują coraz większą popularność i stają się nieodzownym elementem codziennego żywienia.

Kalendarz targów międzynarodowach

IREKS jest dostępny w każdym roku na targach we wszystkich regionach świata. Atrakcyjne koncepcje i zespół profesjonalistów to doskonałe źródło pomysłów i partnerów do rozmowy. Skorzystaj z możliwości oferowanych przez targi.

Specjalność 2014: Sztuka pieczenia

Ciastko drożdżowe w kształcie ślimaka na tle pięknej natury, paluchy w stylizacji Stonehenge, domek z piernika w środku miasta… Jako specjalność 2014 chcielibyśmy zaprezentować Państwu znane wypieki w zupełnie innym otoczeniu.

Specjalność 2013: „miniCLASSICS“ –
międzynarodowe wyroby klasyki cukierniczej w nowej odsłonie

Kosztowne drobiazgi, stylowe prezenty, a może szlachetne słodkości - dzisiejsi konsumenci uwielbiają sprawiać sobie od czasu do czasu odrobinę luksusu.

Specjalność 2012: Zakwasy i słody: prawdziwe skarby dla piekarzy

Zapach i smak pieczywa - to kluczowe czynniki sukcesu każdej piekarni.

Co możemy Wam zaoferować?

Zakwasy i słody IREKS-u umożliwiają rozwój nowych gatunków pieczywa o niepowtarzalnym smaku i jednocześnie ...