
Aktualne informacje
Interesują Cię nowości z branży, targi, pomysły na produkty i inne ciekawe wiadomości z IREKS-u? Odwiedzaj częściej naszą stronę!
IREKS na targach iba 2018 – galeria zdjęć
Zamiłowanie i radość z pieczenia – to można było zaobserwować na stoisku IREKS-u na targach iba w Monachium. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć:
Nasza specjalność 2018: Street Food [baked]
Zapraszamy do kolorowego świata Street Food!
Nasza specjalność 2017: Passion for Craft
Zaskakujące motywy i różnorodne receptury!
Nasza specjalność 2016: kostki YUMMY SWEET
Mogą być podłużne lub kwadratowe, owocowe lub czekoladowe, ale łączy je jedno - są przepyszne. Mowa o kostkach YUMMY SWEET firmy IREKS. Przedstawiamy Państwu nasze propozycje słodkich przekąsek, które będą hitem nadchodzącego roku.
Przejście z IFS na FSCC
W celu utrzymania oraz dalszej poprawy wysokich standardów jakości, IREKS został certyfikowany zgodnie z FSSC 22000.
Expo Sweet - relacja z targów
Na targach Expo Sweet, które odbyły się w dniach 22.02.-25.02.2015 r. w Warszawie, zaprezentowaliśmy nowości lodziarskie, cukiernicze oraz piekarnicze. Jak zawsze inspirowaliśmy się przy tym zarówno rosnącą świadomością konsumentów na temat zdrowego odżywiania jak i przyjemnością czerpaną ze smaku, przy czym nie zapominamy również o wysokiej jakości wypieków.
Nowy trend – produkty bezglutenowe
Odżywianie bezglutenowe, pierwotnie zarezerwowane dla osób cierpiących na celiakię, staje się dziś modnym trendem zdrowego odżywiania. Wiele osób świadomie decyduje się na unikanie glutenu w diecie. W ten sposób wypieki bezglutenowe zyskują coraz większą popularność i stają się nieodzownym elementem codziennego żywienia.
Kalendarz targów międzynarodowach
IREKS jest dostępny w każdym roku na targach we wszystkich regionach świata. Atrakcyjne koncepcje i zespół profesjonalistów to doskonałe źródło pomysłów i partnerów do rozmowy. Skorzystaj z możliwości oferowanych przez targi.
Specjalność 2014: Sztuka pieczenia
Ciastko drożdżowe w kształcie ślimaka na tle pięknej natury, paluchy w stylizacji
Stonehenge, domek z piernika w środku miasta… Jako specjalność 2014 chcielibyśmy zaprezentować Państwu znane wypieki w zupełnie innym otoczeniu.
Specjalność 2013: „miniCLASSICS“ –
międzynarodowe wyroby klasyki cukierniczej w nowej odsłonie
Kosztowne drobiazgi, stylowe prezenty, a może szlachetne słodkości - dzisiejsi konsumenci uwielbiają sprawiać sobie od czasu do czasu odrobinę luksusu.
Specjalność 2012: Zakwasy i słody: prawdziwe skarby dla piekarzy
Zapach i smak pieczywa - to kluczowe czynniki sukcesu każdej piekarni.
Co możemy Wam zaoferować?
Zakwasy i słody IREKS-u umożliwiają rozwój nowych gatunków pieczywa o niepowtarzalnym smaku i jednocześnie ...