Przeskocz nawigację
Najlepsze z natury
Używanie
Cookies
W celu uatrakcyjnienia oraz usprawnienia naszej strony internetowej używamy Cookies. Więcej informacji znajdą Państwo w naszym
"Oświadczeniu o ochronie danych osobowych"
.
Dalej
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Polska
WORLDWIDE
Asia-Pacific
Belgium
Brasil
Česká Republika
Danmark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Italia
Magyarország
Nederland
Österreich
Россия
Portugal
România
Slovensko
Srbija
Türkiye
United Kingdom/Ireland
USA/Canada
中文
O NAS
O nas
Historia IREKS PROKOPOWICZ
Historia
Filozofia
Arena międzynarodowa
Kontakt
Dojazd
PRODUKTY
Produkty
Mieszanki piekarnicze
Środki wypiekowe
Ekstrakty słodu
Zakwasy piekarskie
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
Produkty bezglutenowe
Tłuszcze
Środki do produkcji lodów
JAKOŚĆ
Jakość
Polityka jakości i bezpieczeństwa żywności
Bezpieczeństwo surowców
Wysoko rozwinięta produkcja
Koncepcja HACCP
Certyfikat ISO 9001
FSSC 22000 - Certyfikacja
FSSC 22000 - Certyfikacja IREKS ENZYMA s.r.o. / Republika Czeska
EKO - Certyfikacja
RSPO - Certyfikacja
SERWIS
Serwis
Silny serwis w terenie
Nasi technolodzy
Firmy partnerskie na świecie
Seminaria i szkolenia
Wszechstronne wsparcie
NASI PARTNERZY
Nasi partnerzy
AKTUALNOŚCI
Aktualności
iba 2023
Kalendarz IREKS-u 2023: Świat pełen możliwości!
Specjalność 2022: „Perfekcja“
Specjalność 2021: „Blanc et Noir”
Specjalność 2020: Taste Con Fusion by IREKS
Specjalność 2019: Brot – Kunst – Raum
holiday@home – mały kawałek wakacji na Twoim talerzu!
Nowe filmy instruktażowe na YouTube: wyjątkowe chleby dekoracyjne
Nowy trend – produkty bezglutenowe
Przejście z IFS na FSCC
SZUKAJ
Polski
PRODUKTY
Ekstrakty słodu
PRODUKTY
Produkty
Mieszanki piekarnicze
Środki wypiekowe
Ekstrakty słodu
Zakwasy piekarskie
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
Produkty bezglutenowe
Tłuszcze
Środki do produkcji lodów
Załaduj wersję bez ograniczeń
Podkreśl wszystkie linki
Wersja do wydruku
Ekstrakty słodu
11
wyniki
Strona
[
1 z 2
]
1
2
Dalej do strony
AROMA GERMALTEX
Środek na bazie słodów poprawiający smak w bułkach, chlebach, wyrobach cukierniczych oraz pieczywie trwałym.
Dawkowanie: 1 - 4 % | 20 kg worki papierowe
BAROMA EXTRA
Mąka słodowa jęczmienna do poprawy smaku i koloru miękiszu.
Dawkowanie: 1 - 3 % | 20 kg worki papierowe
PASTE FOR TASTE/ MALZPASTE
Pasta słodowa z napęczniałymi ziarnami pszenno-słodowymi do produkcji chleba specjalnego i drobnych wypieków.
Dawkowanie: 20 - 40 % w stosunku do mąki | 12,5 kg karton
ROGGENA
Środek wypiekowy z dodatkiem ciemnego ekstraktu słodu do wszelkich rodzajów pieczywa.
Dawkowanie: 3 % | 12,5 kg worki papierowe
RUGOMALT
Płynny, ciemny ekstrakt słodu poprawiający smak i przyciemniający pieczywo. Do wszelkich rodzajów mąk.
Dawkowanie: 1 - 3 % | 15 kg kanister
RUGOMALT CIEMNY III
Bardzo ciemny ekstrakt słodowy w płynie, zalecany do produkcji pieczywa pszennego, żytniego i mieszanego.
Dawkowanie: 2 % | 1000 kg kontener | 12,5 kg kanister
Folder
SLADEN B
Nieaktywna mąka słodowa jęczmienna.
Dawkowanie: 0,3 – 1,0 % | 25 kg worki papierowe
SŁÓD EXTRAKT
Ekstrakt słodu jęczmiennego, do wszelkich rodzajów pieczywa.
Dawkowanie: 1 % | 15 kg kanister
SŁÓD RZEMIEŚLNICZY
Aromatyczny profil słodowy do kreowania pieczywa o indywidualnym charakterze.
Dawkowanie: 15 % | 25 kg kanister
SOMEX
Ekstrakt słodowy do produkcji pieczywa pszennego i chleba.
Dawkowanie: 1 - 3 % | 15 kg kanister | 1200 kg kontener
11
wyniki
Strona
[
1 z 2
]
1
2
Dalej do strony
Załaduj wersję bez ograniczeń
Podkreśl wszystkie linki
Wersja do wydruku
© Copyright 2024 by IREKS GmbH
Strona główna
Kontakt
Ochrona danych
Informacje dodatkowe