Najlepsze z natury
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Ireks

Bazy lodowe

15 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony

BASE MAGICA (601)

Baza idealna do szybkiej i dużej produkcji lodów na zimno i ciepło. Odznacza się wysoką stabilnością i neutralnym smakiem. Nie wymaga pasteryzacji.
Dawkowanie: 500 g : 1 l wody + 50 g śmietanki 30%  |  6 x 2,5 kg worki papierowe

CREMA VOLUMINA (524)

Baza do produkcji wszelkiego rodzaju lodów
  • Preparat na bazie emulgatora do produkcji wszystkich rodzajów lodów 
  • Zapewnia dużą objętość i zapobiega tworzeniu się kryształków wody
Dawkowanie: 4 g : 1 litr wody lub mleka  |  5,0 kg wiadro

TRIALGIN (531)

Baza do produkcji lodów mlecznych
Uniwersalny koncentrat środka wiążącego do produkcji lodów do użycia na zimno i ciepło.
Dawkowanie: 4 g : 1 litr mleka  |  4 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRIBELLA 100 (500)

Baza do produkcji lodów mlecznych o smaku waniliowym na zimno i ciepło. Neutralny orzeźwiający mleczny smak.
Dawkowanie: 100 g : 1 l mleka  |  10 kg worki papierowe

TRICREMA 100 (515)

Baza do produkcji lodów mlecznych
  • Optymalne właściwości ubijania dzięki specjalnemu działaniu formuły emulgatora i protein mleka
  • Wysoka i trwała kremowa konsystencja produktu końcowego
  • Bardzo dobre właściwości do długiego magazynowania
  • Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny
Dawkowanie: 100 g : 1 litr mleka  |  6 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRIDEX (541)

Baza do produkcji lodów
Baza do produkcji lodów o lekkiej konsystencji do użycia na zimno.
Dawkowanie: 35 g : 1 litr wody  |  2 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRIFRUTTA 50 (446)

Baza do produkcji lodów owocowych. Podkreśla smak owoców, odznacza się kremową konsystencją bez połysku. Zapewnia wysoką objętość bez dodatkowych emulgatorów.
Dawkowanie: 50 g : 1 litr wody  |  2 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRILONGA 35 (504)

Baza do produkcji lodów owocowych, bez laktozy
  • Optymalny, naturalnie owocowy smak
  • Doskonała konsystencja umożliwia łatwe nakładanie produktu
  • Wysoka jakość produktu nawet po dłuższym czasie magazynowania
  • Do użycia na zimno i ciepło
Dawkowanie: 35 g : 1 litr wody  |  2 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRIMIX (527)

Baza do produkcji lodów mlecznych i owocowych
Uniwersalna baza: zarówno do produkcji lodów mlecznych jak i owocowych
Dawkowanie: 50 g : 1 litr mleka  |  2 x 2,5 kg Karton / Woreczek  |  8 x 2,5 kg Karton / Woreczek

TRIMONTE 100 (505)

Baza do produkcji lodów mlecznych. Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny. Nie zawiera tłuszczu roślinnego.
Dawkowanie: 100 g : 1 litr  |  2 x 2,5 kg Karton / Woreczek
15 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony