W celu uatrakcyjnienia oraz usprawnienia naszej strony internetowej używamy Cookies. Więcej informacji znajdą Państwo w naszym
"Oświadczeniu o ochronie danych osobowych".
Baza idealna do szybkiej i dużej produkcji lodów na zimno i ciepło. Odznacza się wysoką stabilnością i neutralnym smakiem. Nie wymaga pasteryzacji.
Dawkowanie: 500 g : 1 l wody + 50 g śmietanki 30% | 6 x 2,5 kg worki papierowe
CREMA VOLUMINA (524)
Baza do produkcji wszelkiego rodzaju lodów
Preparat na bazie emulgatora do produkcji wszystkich rodzajów lodów
Zapewnia dużą objętość i zapobiega tworzeniu się kryształków wody
Dawkowanie: 4 g : 1 litr wody lub mleka | 5,0 kg wiadro
TRIALGIN (531)
Baza do produkcji lodów mlecznych
Uniwersalny koncentrat środka wiążącego do produkcji lodów do użycia na zimno i ciepło.
Dawkowanie: 4 g : 1 litr mleka | 4 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRIBELLA 100 (500)
Baza do produkcji lodów mlecznych o smaku waniliowym na zimno i ciepło. Neutralny orzeźwiający mleczny smak.
Dawkowanie: 100 g : 1 l mleka | 10 kg worki papierowe
TRICREMA 100 (515)
Baza do produkcji lodów mlecznych
Optymalne właściwości ubijania dzięki specjalnemu działaniu formuły emulgatora i protein mleka
Wysoka i trwała kremowa konsystencja produktu końcowego
Bardzo dobre właściwości do długiego magazynowania
Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny
Dawkowanie: 100 g : 1 litr mleka | 6 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRIDEX (541)
Baza do produkcji lodów
Baza do produkcji lodów o lekkiej konsystencji do użycia na zimno.
Dawkowanie: 35 g : 1 litr wody | 2 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRIFRUTTA 50 (446)
Baza do produkcji lodów owocowych. Podkreśla smak owoców, odznacza się kremową konsystencją bez połysku. Zapewnia wysoką objętość bez dodatkowych emulgatorów.
Dawkowanie: 50 g : 1 litr wody | 2 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRILONGA 35 (504)
Baza do produkcji lodów owocowych, bez laktozy
Optymalny, naturalnie owocowy smak
Doskonała konsystencja umożliwia łatwe nakładanie produktu
Wysoka jakość produktu nawet po dłuższym czasie magazynowania
Do użycia na zimno i ciepło
Dawkowanie: 35 g : 1 litr wody | 2 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRIMIX (527)
Baza do produkcji lodów mlecznych i owocowych
Uniwersalna baza: zarówno do produkcji lodów mlecznych jak i owocowych
Dawkowanie: 50 g : 1 litr mleka | 2 x 2,5 kg Karton / Woreczek | 8 x 2,5 kg Karton / Woreczek
TRIMONTE 100 (505)
Baza do produkcji lodów mlecznych. Zawiera wyłącznie tłuszcz mleczny. Nie zawiera tłuszczu roślinnego.
Dawkowanie: 100 g : 1 litr | 2 x 2,5 kg Karton / Woreczek