Aktualne informacjeInteresują Cię nowości z branży, targi, pomysły na produkty i inne ciekawe wiadomości z IREKS-u? Odwiedzaj częściej naszą stronę! iba 2023: Mały przedsmak
W dniach 22-26 października 2023 odbędą się w Monachium targi iba – oczywiście z IREKSEM! Pokażemy innowacyjne pomysły, koncepcje i nowe rozwiązania i chcielibyśmy wspólnie z Wami znaleźć drogę ku przyszłości.
Specjalność 2022: „Perfekcja“
Odkryj, jak IREKS zmienia cenne surowce w wyrafinowane produkty, które podnosisz do perfekcji w Twojej piekarni!
Kalendarz IREKS-u 2023: Świat pełen możliwości!28553
Tysiące małych pęcherzyków, niezwykle rosnących, wełnianych, aromatycznych i pełnych życia...
...czy możemy Ci przedstawić? To jest nasz Lievito Madre – pszeniczny zakwas we włoskim stylu!
Specjalność 2021: „Blanc et Noir”
„Blanc et Noir” [po francusku „biel i czerń”] to tytuł naszego kalendarza IREKS na rok 2021. Każdego miesiąca szukaj inspiracji na wypieki, które są nie tylko atrakcyjne wizualnie, ale ich specjalne kształty wpływają również na smak.
Specjalność 2020: Taste Con Fusion by IREKS
Ekstrawaganckie kompozycje smakowe i zaskakujące eksplozje smaków – w taki oto sposób prezentujemy w naszym kalendarzu na rok 2020 trend o nazwie „Food Pairing“.
Nasza specjalność 2019: Brot – Kunst – Raum / Sztuka wypieku
Nasz kalendarz na rok 2019 ukazuje istotę działań firmy IREKS, a więc pasję i kompetencję w rzemiośle piekarniczym, z nieco innej perspektywy!
holiday@home – mały kawałek wakacji na Twoim talerzu!
Niech jeden z naszych mistrzów piekarskich z IREKS zabierze Cię w podróż po piekarniach całego świata i wyczaruje mały kawałek wakacji na talerzach Twoich klientów.
Nowe filmy instruktażowe na YouTube: wyjątkowe chleby dekoracyjne
IREKS to synonim pasji i kompetencji w rzemiośle piekarniczym. Dokładnie te atrybuty ukazane zostały w trzech nowych filmach instruktażowych na naszym kanale YouTube.
Nowy trend – produkty bezglutenoweOdżywianie bezglutenowe, pierwotnie zarezerwowane dla osób cierpiących na celiakię, staje się dziś modnym trendem zdrowego odżywiania. Wiele osób świadomie decyduje się na unikanie glutenu w diecie. W ten sposób wypieki bezglutenowe zyskują coraz większą popularność i stają się nieodzownym elementem codziennego żywienia. Przejście z IFS na FSCCW celu utrzymania oraz dalszej poprawy wysokich standardów jakości, IREKS został certyfikowany zgodnie z FSSC 22000. | | |