Przeskocz nawigację
Najlepsze z natury
Używanie
Cookies
W celu uatrakcyjnienia oraz usprawnienia naszej strony internetowej używamy Cookies. Więcej informacji znajdą Państwo w naszym
"Oświadczeniu o ochronie danych osobowych"
.
Dalej
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Polska
WORLDWIDE
Asia-Pacific
Belgium
Brasil
Česká Republika
Danmark
Deutschland
España
France
Hrvatska
Italia
Magyarország
Nederland
Österreich
Россия
Portugal
România
Slovensko
Srbija
Türkiye
United Kingdom/Ireland
USA/Canada
中文
O NAS
O nas
Historia IREKS PROKOPOWICZ
Historia
Filozofia
Arena międzynarodowa
Kontakt
Dojazd
PRODUKTY
Produkty
Mieszanki piekarnicze
Środki wypiekowe
Ekstrakty słodu
Zakwasy piekarskie
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
Produkty bezglutenowe
Tłuszcze
Środki do produkcji lodów
JAKOŚĆ
Jakość
Polityka jakości i bezpieczeństwa żywności
Bezpieczeństwo surowców
Wysoko rozwinięta produkcja
Koncepcja HACCP
Certyfikat ISO 9001
FSSC 22000 - Certyfikacja
FSSC 22000 - Certyfikacja IREKS ENZYMA s.r.o. / Republika Czeska
EKO - Certyfikacja
RSPO - Certyfikacja
SERWIS
Serwis
Silny serwis w terenie
Nasi technolodzy
Firmy partnerskie na świecie
Seminaria i szkolenia
Wszechstronne wsparcie
NASI PARTNERZY
Nasi partnerzy
AKTUALNOŚCI
Aktualności
iba 2023
Kalendarz IREKS-u 2023: Świat pełen możliwości!
Specjalność 2022: „Perfekcja“
Specjalność 2021: „Blanc et Noir”
Specjalność 2020: Taste Con Fusion by IREKS
Specjalność 2019: Brot – Kunst – Raum
holiday@home – mały kawałek wakacji na Twoim talerzu!
Nowe filmy instruktażowe na YouTube: wyjątkowe chleby dekoracyjne
Nowy trend – produkty bezglutenowe
Przejście z IFS na FSCC
Nowości cukiernicze
SZUKAJ
Polski
PRODUKTY
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
PRODUKTY
Produkty
Mieszanki piekarnicze
Środki wypiekowe
Ekstrakty słodu
Zakwasy piekarskie
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
Produkty bezglutenowe
Tłuszcze
Środki do produkcji lodów
Załaduj wersję bez ograniczeń
Podkreśl wszystkie linki
Wersja do wydruku
Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia
48
wyniki
Strona
[
4 z 5
]
1
2
3
4
5
Dalej do strony
MELLA GENOISE/ MELLA BISZKOPT 100%
Mieszanka wypiekowa do produkcji biszkoptów, rolad, podkładów tortowych.
Dawkowanie: 100 % | 12,5 kg worki papierowe
Folder
MELLA GLAZE CHOCCOLATE - ŻEL CZEKOLADOWY
Glazura na zimno o aromacie czekoladowym stosowana do dekorowania produktów cukierniczych. Przeznaczona tylko do dalszego przerobu.
Dawkowanie: według receptury | 6 kg wiadro
MELLA GLAZE NEUTRAL - ŻEL NEUTRALNY
Glazura neutralna na zimno stosowana do dekorowania produktów cukierniczych. Przeznaczona tylko do dalszego przerobu.
Dawkowanie: według receptury | 6 kg wiadro
MELLA GLAZE WHITE - ŻEL BIAŁY
Glazura na zimno o aromacie waniliowym stosowana do dekorowania produktów cukierniczych. Przeznaczona tylko do dalszego przerobu.
Dawkowanie: według receptury | 6 kg wiadro
MELLA PIA - BIS
Mieszanka wypiekowa do produkcji wszelkich rodzajów ciast biszkoptowych i piaskowych.
Dawkowanie: 30 - 80 % | 12,5 kg worki papierowe
MELLA QUARK
Mieszanka do delikatnie aromatycznych, stabilnych podczas pieczenia nadzień serowych.
Dawkowanie: 350 g mieszanki na 1 kg sera | 12,5 kg worki papierowe
MELLA STAR
Słodkie masy do produkcji nadziewanych ciast (strucle, rolady) wypełniające wszystkie wolne przestrzenie - rosnące wraz z ciastem.
W ofercie posiadamy masę: cynamonową, kakaową, likierową, kokosową oraz grzybową i brokułową.
Dawkowanie: 1kg / 400ml wody | 15 kg worki papierowe
MELLA WHIP
Słodzony krem na bazie tłuszczów roślinnych do produkcji tortów i deserów.
Dawkowanie: dowolnie
MON MACARON
Mieszanka do produkcji makaroników.
Dawkowanie: 100 % | 5 kg worki papierowe
PALOMA
Mieszanka do produkcji ciasta parzonego.
Dawkowanie: według receptury | 5 kg worki papierowe
48
wyniki
Strona
[
4 z 5
]
1
2
3
4
5
Dalej do strony
Załaduj wersję bez ograniczeń
Podkreśl wszystkie linki
Wersja do wydruku
© Copyright 2024 by IREKS GmbH
Strona główna
Kontakt
Ochrona danych
Informacje dodatkowe