Najlepsze z natury
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Ireks
Polski> PRODUKTY> Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia

Wyroby cukiernicze, masy cukiernicze, nadzienia

48 wyniki
Strona [3 z 5]
Dalej do strony

KARINA FIX

Żelatyna w proszku do przygotowywania stabilnych, sztywnych kremów cukierniczych.
Dawkowanie: według receptury  |  1,5 kg worki papierowe

KARINA STABILIZATOR NEUTRALNY

Stabilizator do bitej śmietany zwierzęcej.
Dawkowanie: według receptury  |  5 kg worki papierowe

KREM WANILIOWY

Łatwy w przygotowaniu krem waniliowy.
Dawkowanie: 350 - 400g / l wody  |  12,5 kg worki papierowe

KREM WANILIOWY (nowy)

Łatwy w przygotowaniu krem waniliowy.
Dawkowanie: 350 / l wody  |  12,5 kg worki papierowe

MASA BURSZTYN DIANA

Nadzienie cukiernicze o smaku i aromacie moreli, także dla diabetyków.
Dawkowanie: dowolnie  |  12 kg wiadro

MASA MAKOWA DIANA

Aromatyczna masa makowa, także dla diabetyków.
Dawkowanie: 1 kg / 650ml wody

MASA MAKOWA ENZYMA

Sucha masa makowa do produkcji wyrobów i nadzień cukierniczych.
Dawkowanie: dowolnie  |  25 kg worki papierowe

MASA MAKOWA PRIMA

Sucha masa makowa do wykorzystania w produkcji wyrobów cukierniczych i piekarskich.
Dawkowanie: wg receptury  |  25 kg worki papierowe

MELLA BABKA 20%

Mieszanka wypiekowa do produkcji babek.
Dawkowanie: 20 %  |  12,5 kg worki papierowe

MELLA DIANA JABŁKO

Wypełnienie cukiernicze o smaku jabłkowym i aromacie cynamonowym , także dla diabetyków.
Dawkowanie: dowolnie  |  10 kg wiadro
48 wyniki
Strona [3 z 5]
Dalej do strony