W celu uatrakcyjnienia oraz usprawnienia naszej strony internetowej używamy Cookies. Więcej informacji znajdą Państwo w naszym
"Oświadczeniu o ochronie danych osobowych".
Środek wypiekowy do produkcji miękkich ciast drożdżowych typu soft.
Dawkowanie: 10% w stosunku do mąki | 25 kg worki papierowe
IREKS MELLA PROFI
Do pieczywa półcukierniczego i cukierniczego, przeznaczony do wypieku chałek, pączków, pieczywa typu plunder, ciast z blachy.
Dawkowanie: 20 % | 12,5 kg worki papierowe
IREKS MUFFIN SOFT
Mieszanka wypiekowa do produkcji delikatnych muffinków, babeczek, ciast kręconych i z blachy.
Dawkowanie: 100 % | 12,5 kg worki papierowe
ISABELA DIANA
Stabilizator przeznaczony do produkcji mas twarogowych, także dla diabetyków.
Dawkowanie: według receptury | 15 kg worki papierowe
ISABELA PLUS
Stabilizuje i uszlachetnia masy twarogowe, gwarantuje doskonały smak i aromat. Isabela Plus Brzoskwiniowa zawiera kawałki suszonych owoców.
Dawkowanie: dowolnie | 15 kg worki papierowe
KARINA ARACHIDOWA
Mieszanka do produkcji kremów cukierniczych o smaku orzechów arachidowych. Produkt przeznaczony tylko do dalszego przerobu.
Dawkowanie: według receptury | 5 kg worki papierowe
KARINA BANANA
Mieszanka o smaku mleczno–bananowym do produkcji lekkiego kremu i nadzień cukierniczych. Mieszanka może być użyta także przy produkcji płynnych nadzień o smaku bananowym. Przeznaczona tylko do dalszego przerobu.
Dawkowanie: według receptury | 5 kg worki papierowe
KARINA BASIC MILK
Karina Basic Milk jest mleczną mieszanką do produkcji jasnych nadzień i kremów cukierniczych. Mieszanka może być użyta przy produkcji płynnych nadzień.
Dawkowanie: według receptury | 5 kg worki papierowe