Najlepsze z natury
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Ireks
Polski> PRODUKTY> Środki wypiekowe

Środki wypiekowe

22 wyniki
Strona [1 z 3]
Dalej do strony

AS

Do pieczywa mieszanego; gwarantuje efekt suchego ciasta, dobrą stabilność, doskonały miękisz, tradycyjny smak.
Dawkowanie: 0,4 - 0,6 %  |  25 kg worki papierowe

BROT-FRISO-MB

Środek wypiekowy służący do poprawy świeżości w pieczywie mieszanym.
Dawkowanie: 1,5 - 2 %  |  25 kg worki papierowe

ARB-WEIZEN-QUELL

Preżelowana mąka pszenna do wszystkich typów pieczywa podnosząca wydajność i lepkość ciasta oraz poprawiająca świeżość wyrobów.
Dawkowanie: 2 - 3 %  |  25 kg worki papierowe

FORMAT

Do pieczywa pszennego i mieszanego; nadaje właściwy smak, duży rozrost, przedłuża świeżość.
Dawkowanie: 2 %  |  25 kg worki papierowe

H - BACK FRESH

Do produkcji pieczywa półpieczonego na bazie mąki pszennej.
Dawkowanie: 4 %  |  25 kg worki papierowe

H - BACK FROZEN

Środek wypiekowy do produkcji zapiekanego pieczywa pszennego typu bake-off oraz opóźnianej fermentacji.
Dawkowanie: 4 %  |  25 kg worki papierowe

IREKS EXCELLENT VOLKOREN

Środek wypiekowy do produkcji wszystkich typów pieczywa pełnoziarnistego i razowego.
Dawkowanie: 6 - 10 % w stosunku do mąki  |  20 kg worki papierowe

IREKS ARCTIC

Środek wypiekowy do produkcji aromatycznego pieczywa drobnego, szczególnie przy długich procesach z zastosowaniem chłodnego prowadzenia ciast.
Dawkowanie: 3 - 4 %  |  25 kg worki papierowe

TOAST IMPROVER PALMOIL-FREE

Środek wypiekowy do produkcji chleba tostowego bez oleju palmowego.
Dawkowanie: 2 %  |  25 kg worki papierowe

IREKS SOFTY

Do produkcji hamburgerów, hot - dogów, delikatnego pieczywa i chleba tostowego.
Dawkowanie: 1,5 %  |  25 kg worki papierowe
22 wyniki
Strona [1 z 3]
Dalej do strony