Najlepsze z natury
Nowości z IREKS-u:
z całego świata na bieżąco
Ireks
Polski> AKTUALNOŚCI> Specjalność 2012: Zakwasy i słody

Specjalność 2012:
Zakwasy i słody: prawdziwe skarby dla piekarzy

Zapach i smak pieczywa - to kluczowe czynniki sukcesu każdej piekarni.

Co możemy Wam zaoferować?

Zakwasy i słody IREKS-u umożliwiają rozwój nowych gatunków pieczywa o niepowtarzalnym smaku i jednocześnie przyczyniają się do utrzymywania jakości wypieków przy stale zmieniającesj się jakości surowców.

Styczeń 2012: Pierwotne początki zakwaszania

Luty 2012: Zakwasy z IREKS-u z własną zasadą powielania

Marzec 2012: Świat zakwasów

Kwiecień 2012: Fermentacja zakwasu - fascynująca i trudna jednocześnie

Maj 2012: Nowoczesna produkcja zakwasu

Czerwiec 2012: Zakwasy IREKSu – różnorodne jak Twoje wymagania

Lipiec 2012: Słód do warzenia piwa i do pieczenia

Sierpień 2012: Co to jest ekstrakt słodu?

Wrzesień 2012: Słody specjalne – różnorodność ziarna

Październik 2012: Jasne produkty słodowe do pieczenia

Listopad 2012: Ciemne produkty słodowe do pieczenia

Grudzień 2012: Zakwasy i słody – naturalne podstawy Twojego sukcesu!