Najlepsze z natury
Nowości z IREKS-u:
z całego świata na bieżąco
Ireks
Polski> AKTUALNOŚCI> IREKS eCampus [DAYS]> IREKS eCampus [DAYS]: Nowe produkty i koncepty

IREKS eCampus [DAYS]: Nowe produkty i koncepty

Ty też możesz posmakować naszego doświadczenia! Dlatego chcemy nie tylko podzielić się naszą wiedzą na temat takich produktów jak słód, chleb owsiany i ciasto twarogowe na naszych webinariach w ramach IREKS eCampus [DAYS], ale także zaprezentować cztery nowe produkty i koncepcje, którymi możesz zainspirować swoich klientów.

 

 

IREKS ARTISAN MALT

To rzemieślnicze wypieki, o ekspresyjnym charakterze oferujące więcej niż kiedykolwiek wcześniej. Nasza nowa, rafinowana z miodem, aromatyczna kompozycja najwyższej jakości słodów z własnej słodowni, tworzy bursztynowe wypieki, z unikalnym aromatem słodko-słodowym. Wszechstronny obszar zastosowania i wiele możliwych kombinacji, pozostawiają dużo swobody dla indywidualnych pomysłów wypiekowych dla chleba, pieczywa i wyrobów cukierniczych.

IREKS SOFT DÉLICE

Bez względu na porę roku, dzięki licznym wariantom produktów, wypieki z twarogiem zapewniają szeroko zróżnicowane doznania smakowe. IREKS SOFT DÉLICE oferuje wszechstronne zastosowanie i wysoką niezawodność pracy, optymalnie nadając się do realizacji różnych pomysłów, od wysokowydajnej produkcji do przygotowania indywidulanych fantazyjnych wypieków. Dodaje to klasycznym produktom powiewu –  świeżego powietrza, nie tracąc przy tym ich sprawdzonego charakteru.

 

 

 

 

Les Petits de Madlin

Éclias i Madeleines – to dwa różne wypieki, które nie mają ze sobą wiele wspólnego -oprócz ich francuskich nazw. I to było właśnie wyzwanie dla naszej Mistrzyni Cukiernictwa – Madlin, której imieniem został nazwany ten projekt. Madlin stworzyła pomysł nowego ciekawego połączenia między dwoma różnymi typami produktów. Nazwa może być tylko jedna "Les Petits de Madlin".

IREKS OAT BREAD

Owies jest surowcem z długą tradycją, cieszącym się dzisiaj wielką popularnością. Niezależnie od tego, czy w formie owsianki, napoju czy batona, owies jest prawdziwym trendem, a zatem koniecznością w asortymencie również produktów piekarniczych. Według najnowszych, świadomych trendów, IREKS OAT BREAD jest idealny dla całej rodziny. Starannie wybrane, wysokiej jakości składniki, wraz z zakwasem i słodem owsianym z naszej własnej produkcji, dają naszemu pieczywu wyjątkowy smak.

 

Możesz dowiedzieć się więcej, o naszych nowych produktach i ich różnorodnych zastosowaniach z naszej broszury produktowej i poszczególnych webinariów w ramach IREKS eCampus [DAYS].  Kliknij tutaj, aby się zarejestrować!