Najlepsze z natury
Różnorodność i smak
w nowym wymiarze
Ireks
Polski> PRODUKTY> Ekstrakty słodu

Ekstrakty słodu

11 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony

AROMA GERMALTEX

Środek na bazie słodów poprawiający smak w bułkach, chlebach, wyrobach cukierniczych oraz pieczywie trwałym.
Dawkowanie: 1 - 4 %  |  20 kg worki papierowe

BAROMA EXTRA

Mąka słodowa jęczmienna do poprawy smaku i koloru miękiszu.
Dawkowanie: 1 - 3 %  |  20 kg worki papierowe

PASTE FOR TASTE/ MALZPASTE

Pasta słodowa z napęczniałymi ziarnami pszenno-słodowymi do produkcji chleba specjalnego i drobnych wypieków.
Dawkowanie: 20 - 40 % w stosunku do mąki  |  12,5 kg karton

ROGGENA

Środek wypiekowy z dodatkiem ciemnego ekstraktu słodu do wszelkich rodzajów pieczywa.
Dawkowanie: 3 %  |  12,5 kg worki papierowe

RUGOMALT

Płynny, ciemny ekstrakt słodu poprawiający smak i przyciemniający pieczywo. Do wszelkich rodzajów mąk.
Dawkowanie: 1 - 3 %  |  15 kg kanister

RUGOMALT CIEMNY III

Bardzo ciemny ekstrakt słodowy w płynie, zalecany do produkcji pieczywa pszennego, żytniego i mieszanego.
Dawkowanie: 2 %  |  1000 kg kontener   |  12,5 kg kanister

SLADEN B

Nieaktywna mąka słodowa jęczmienna.
Dawkowanie: 0,3 – 1,0 %  |  25 kg worki papierowe

SŁÓD EXTRAKT

Ekstrakt słodu jęczmiennego, do wszelkich rodzajów pieczywa.
Dawkowanie: 1 %  |  15 kg kanister

SŁÓD RZEMIEŚLNICZY

Aromatyczny profil słodowy do kreowania pieczywa o indywidualnym charakterze.
Dawkowanie: 15 %  |  25 kg kanister

SOMEX

Ekstrakt słodowy do produkcji pieczywa pszennego i chleba.
Dawkowanie: 1 - 3 %  |  15 kg kanister   |  1200 kg kontener
11 wyniki
Strona [1 z 2]
<<<°1°2°>>>
Dalej do strony